Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

CHP Milletvekili Gümüş'ün konvoyunda kaza

CHP Milletvekili Gümüş

CHP Erdek Belediye Başkan aday adayı, Erdekin eski belediye başkanı Hüseyin Sarının oğlu Mustafa Kaan Sarının (22) otomobili uçuruma uçtu. Kazada mucize sonucu araçta bulunan dört kişi, önemli yara almadı.

CHP Erdek Belediye Başkan aday adayı, Erdek`in eski belediye başkanı Hüseyin Sarı`nın oğlu Mustafa Kaan Sarı`nın (22) otomobili uçuruma uçtu. Kazada mucize sonucu araçta bulunan dört kişi, önemli yara almadı.
Kaza, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun da katıldığı Erdek`in düşman işgalinden kurtuluş bayramından sonra meydana geldi.
 CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş`ün, Erdek`e bağlı Turan Köyü`ne seçim çalışması için gittiği sırada aracıyla konvoyla bulunan Hüseyin Sarı`nın oğlu, Almanya`da öğrenim gören Mustafa Kaan Sarı`nın yönetimindeki 34 VM 4912 plakalı özel otomobil, Ocaklar beldesi yolunu geçtikten sonra Narlı`ya giderken, fren sisteminde meydana gelen bir arıza nedeniyle uçuruma uçtu. Araçta bulunan Mustafa Kaan Sarı, Timuçin Karakulak, Tolga Sel ve Rıdvan Tunçalp, bir mucize sonucu yara almadan kurtulurken, otomobilde büyük hasar meydana geldi. Kaza sırasında bu aracın önündeki araçta bulunan Hüseyin Sarı, "Allah`a şükürler olsun, hiç kimseye bir şey olmadı" dedi.             Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı